Rss Feed

lakás

Szeretne saját lakást? A legtöbb az életét tervező fiatal részére mielőbbi megoldást követelő probléma a lakóépület biztosítása.

A mai kor embere sokat dolgozik. Sok elvárásnak igyekszik megfelelni. Stresszes életet él. Éppen ezért fokozottabban vágyik a kikapcsolódásra.

A lélegzetem is elállt amikor megláttam, hogy milyen áron vannak eladó lakások Zuglóban, mert álmodni sem mertem volna, hogy egyszer talán és is megengedhetem magamnak ezt a luxust.

Lakás és lakópark adatbázis, azoknak akik kizárólak új építésű lakóparkban keresnek új lakást. A budapesti lakás és lakópark piac és az országos lakópark adatbázis is megtalálható oldalunkon.

Hiába van meg az a kedvező helyzete, hogy eladhat, vagy kiadhat egy Ön által nem használt, nyereséget termelhető ingatlant, ha 2012-től a jogszabályok értelmében erre az ingatlanra kötelező az Energetikai tanúsítvány kiállítatása. Abban szeretnénk segíteni Önnek, hogy ha felkeresi az Ingatlan1.hu oldalát, mi tájékoztatjuk az ezzel kapcsolatos tennivalókról, hogy ne kelljen a jogszabályt végigböngésznie!

Tartalom átvétel