Rss Feed

Üzleti Terv készítés kisvállalkozóknak

Van egy klassz ÖTLETED, vagy valamilyen ÚJÍTÁSOD és azon gondolkodsz, hogy saját vállalkozásba kezdj? Felmérted már, hogy mi kell ahhoz, hogy működjön a gyártási-értékesítési folyamat, és ne bukj el néhány hónap alatt több millió befektetett forintot és ráfordított munkát?
Tudod már kik lesznek a vevőid, piacképes-e a terméked, hány vevőt és mekkora forgalmat kell elérned ahhoz, hogy nyereséges legyél?
Gondoltál már arra, hogy papírra veted a terveid, a céljaid és a megvalósításukhoz szükséges eszközöket, hogy a vállalkozásod egész folyamata átlátható és kalkulálható legyen? Mert ezt hívjuk Üzleti Tervnek, ami egy vállalkozás működését mutatja be 1-3-5 éves időtartamra az előkészületektől a kijelölt célokig és írja le a stratégiai és taktikai lépéseket, és azok időzítését.
Meglévő vállalkozásnál is szükséges lehet, hogy az egyik üzleti partnere, a bankja, vagy a pályázatírója kéri az üzleti terv elkészítését, és Te épp azon tanakodsz, hogyan is fogj hozzá?
Minden kezdet nehéz, ezért először keresd fel az Üzleti Terv tanácsadó honlapunkat, amelynek útmutatása alapján ingyen elsajátíthatod az üzleti terv elkészítésének a folyamatát, mert ahol kész mintát és segítséget kapsz, hogyan írd le a gyártási folyamatot, a célpiacot, készítsd el a marketing és értékesítési terved, alátámasztva pénzügyi és eszközkimutatással.
Amennyiben inkább elkészíttetnéd vagy segítséget vennél igénybe, és bevonnál a folyamatba egy megfizethető és profi kisvállalkozói tanácsadót, akkor hívj minket, és segítünk elkészíteni a vállalkozásod Üzleti Tervét!

Ugrás a weboldalra: Üzleti Terv készítés

: http://uzletiterv.virtuarium.hu :