Rss Feed

Linkkatalógusok

Elérkezett az idő, hogy a linkkatalógus már csak regisztrációt követően, érvényes felhasználói profillal rendelkező felhasználók linkajánlásait fogadja. Ennek oka, hogy még mindig sok az eltávolítandó tartalom, sajnos sok a szabályzatot részben vagy szinte teljesen figyelmen kívül hagyó linkajánló.

Ajánlja be Ön is honlapját a linkgyűjtemény portálunk adatbázisba, amely bárki előtt nyitva áll! Ezt egyszerűen megteheti, mindössze egy rövid, egyedi bemutató szöveget kérünk hozzá honlapjáról!

A LinkOrigo linkkatalógus fokozottan segíti a weboldalakat abban, hogy jó helyezéseket érjenek el a keresőkben azáltal, hogy értékes backlinket biztosít olyan szövegkörnyezetből, mely egyedinek mondha

Az Egerésző linkgyűjtemény olyan általános célú, magyar nyelvű gyűjtemény, mely 2010 tavaszától kezdve várja a weboldal tulajdonosok és keresőoptimalizálók linkajánlásait a felnőtt és illegális témakö

Egy weboldal népszerűsítése esetén az egyik legfontosabb dolog a megfelelő linkkapcsolatok (visszamutató linkek) kialakítása.

Tartalom átvétel