Rss Feed

Szabályzat

A linkkatalógus adminisztrátorai a szabályzatot sértő tartalmakat eltávolíthatják, indokolt esetben a beküldött tartalmakat módosíthatják, a linkkatalógus szerkezetéhet igazíthatják. Ammenyiben az ajánlott weboldal és az ajánlás formája az alábbiak közé sorolható, a beküldött tartalmak nem jelennek meg a katalógusban:

- hibás, nem befejezett, egylapos tüköroldalak, átirányítás, ügyfélkódos linkek
- zavaró hirdetések, popup ablakok, affiliate linkek
- 18 éven felülieknek szánt tartalmak, szerencsejátékkal foglalkozó oldalak
- szerzői jogokat, védjegyet sértő oldalak
- kábítószer, cigaretta, szeszes itallal kapcsolatos weboldalak
- erőszakos, uszító, fajgyűlölő, trágár, fegyverekkel, lőszerekkel foglalkozó honlapok
- minden egyéb olyan tartalom ami sérti mások jogait, törvénybeütköző tevékenységet folytat és/vagy támogat, sérti az alapvető etikai és erkölcsi normákat.
- idegen nyelvű honlapok

Az ajánlás tartalmát érintő feltételek:
- 1 link egyszer, 1 honlapról max 2 link küldhető be
- NE MÁSOLJUNK! Kizárólag egyedi szövegezésű leírással ellátott ajánlások kerülnek pubikálásra, aminek a terjedelme legalább 75 szó.
- A bejegyzés címe rövid mondat és nem egyezhet a link szövegével
- Kulcsszó halmozás, felesleges felsorolások és szövegrész ismétlések az ajánlás törlését vonják maguk után.

A linkkatalógus adminisztrátorai fenntartják a jogot, hogy egyedi elbírálás esetén, bizonyos minimális követelményeknek nem megfelelő ajánlásokat elutasítsanak.
Visszamutató link: ingyenes tárhelyen és domainen lévő weboldalak esetén a beküldés előtt elhelyezendő az ajánlott weboldal forráskódjába:

Más linkkatalógusok és linkgyűjtők esetében kizárólag a kölcsönös linkcsere illetve ajánlási lehetőség feltétele a megjelenésnek.
(kivétel Tutilapok)
A linkkatalógus adminisztrátorai igyekeznek minden jogsértő tartalmat kiszűrni a webhelyről, amennyiben mégis ilyen tartalmat talál a webhelyen, kérjük jelezze felénk a visszajelzés menüpont alatt található űrlap elküldésével, hogy mielőbb megtegyük szükséges lépéseket.
A linkkatalógus szerkesztői fenntartják a jogot, a beküldött tartalmak egyéni elbírálás alapján történő módosításra és törlésre.
A beküldött tartalmakért és a megjelenés által okzott bármilyen jellegű károkért a linkkatalógus szerkesztői és adminisztrátorai nem vállalnak felelősséget. Minden linkajánló a saját felelősségére használja a katalógust, az ajánláskor a szabályzatot elfogadja és tudomásul veszi.

A linkkatalógust bárki szabadon böngészheti, azonban a linkajánláshoz regsiztráció szükséges. A szabályzatot többszörösen sértő, és szándékos spam-eket beküldő felhasználóktól a linkkatalógus adminisztrátorai a tartalom beküldésének jogát megvonhatják.